Zelf beachwaves maken in je haar!

Na een dagje strand zien je lokken er vaak fantastisch uit. Naast een mooie sunkissed glow op je huid geniet je nog even na van die waanzinnige beach waves in je haren. De combinatie van zout water, zon en wind geven jouw lokken de herkenbare nonchalante krullen. Heb jij geen dagje strand op de planning staan? Maar wil jij ook van die mooie nonchalante krullen in je haar? Met deze tips en tricks creëer je eenvoudig zelf de mooiste beach waves.

HOE MAAK JE MAKKELIJK ZELF BEACH WAVES IN JE HAAR?
Er zijn verschillende manieren om eenvoudig zelf beach waves in je haar te creëren. Zo kun je een krultang of een stijltang gebruiken, maar je kunt ook volume spritz infusion gebruiken voor een mooie beach look! Volume spritz infusion van alterego geeft je haren namelijk direct textuur en volume zoals de zee en wind dat ook geven. Een look alsof je net op het strand bent geweest, gewoon uit een flacon!

BEACH WAVES MET EEN KRULTANG
Toch een krultang gebruiken? Met een beetje hulp van je krultang creëer je makkelijk zelf de mooiste nonchalante krullen in je lokken. Doe eerst een drupje zijde in je haar van biosilk om beschadiging van je haar te voorkomen en pak vervolgens je krultang, en maak losse nonchalante krullen. Niet te strak, want zo krijg je geen beach look! Laat de krullen vervolgens afkoelen en kam met je vingers voorzichtig de krullen los, spray er alterego eco hairspray in voor de finishing touche en je hebt jouw natuurlijke beach waves te pakken!

BEACH WAVES MET EEN STIJLTANG
Liever beach waves creëren met een stijltang? Dat kan! Door een stijltang op een andere manier te gebruiken, maak je eenvoudig en snel mooie en subtiele beach waves in je haar. Zet hiervoor de stijltang halverwege in je lokken en draai je stijltang al draaiend naar beneden.

Vergeet niet bij stylingtools altijd je lokken te beschermen. Gebruik bijvoorbeeld Hi-T SECURITY heat protection spray, deze bevat hittebeschermers die jouw haren beschermen tegen de warmte van je stylingtools.

Extra lang van je beach waves genieten? Style je coupe dan af met alterego eco hairspray. Dit is een snelle drogende haarlak zonder gas. Modelleert, definieert en biedt maximale bescherming tegen vocht.

Dit zijn de haartrends van 2021 voor de man

Dit zijn de haartrends voor de zomer 2021!

Zelf beachwaves maken in je haar

Instagram

@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek