Dit zijn de haartrends voor de zomer 2021!

Haartrend 1: Face framing
Face framing is “de” haartrend voor 2021 en perfect voor de zomermaanden! Bij deze kleurtechniek worden er highlights rondom je gezicht gezet en dit zorgt voor een mooie sunkissed look! De naam van deze haartrend zegt het eigenlijk al, bij deze kleurtechniek wordt er een mooi zomers lijstje rondom je gezicht gecreëerd.

Haartrend 2: Curtain Bangs
Helemaal hot deze zomer zijn de curtain bangs! De curtain bang geeft jouw coupe een zomerse, speelse look en is eindeloos te stylen. Draag de curtain bangs precies zoals jij het wil. Lekker luchtig op een warme zomerse dag of juist lekker nonchalant tijdens een dagje strand. Voor die nonchalante beach look geef je de lokken eenvoudig meer volume met een fohnborstel of krultang. Daarnaast stijl je de lokken op die warme zomerse dag eenvoudig uit je gezicht. Durf jij de schaar in jouw lokken te laten zetten en voor deze haartrend te gaan? Knip & Hip bij Aniek geeft je graag persoonlijk stylingadvies. 

Haartrend 3: Balayage
Met een balayage geef je jouw coupe een echte sunkissed look, waardoor het net lijkt alsof je zojuist van een zonnige vakantie bent teruggekomen. Bij een balayage worden er namelijk natuurlijke zonnige “vegen” in de oppervlakte van je haar gecreëerd. Voor een extra zomers effect wordt de balayage aangebracht in een speciale zigzag techniek. En het fijne is, dat deze kleurtechniek bij iedereen kan!

Het fijne aan een balayage is dat het natuurlijk uitgroeit. Wanneer de juiste producten gebruikt worden in combinatie met een opfrisbeurt rond de drie maanden zal er enorm lang plezier gehouden worden van de balayge.

De balayage zorgt er helaas ook voor (net als alle andere verfmethoden) dat het haar sneller uitdroogt. Gebruik daarom de juiste producten zodat het haar langer in de juiste conditie blijft, het haar niet afbreekt en de balayage een zo’n lang mogelijke periode er prachtig uit blijft zien.

Dit zijn de haartrends van 2021 voor de man

Dit zijn de haartrends voor de zomer 2021!

Zelf beachwaves maken in je haar

Instagram

@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek