Dit zijn de haartrends van 2021 voor de man

Nonchalant is de trend van 2021 voor de man. Je coupe hoeft niet zo strak gestyld, want nonchalant en lang haar zijn de haartrends voor 2021! Strakke lijnen zijn verleden tijd, het mag allemaal wel wat losser vallen dit jaar. 

NONCHALANT & VEEL VOLUME
Voor de man is nonchalant de haartrend voor 2021! Het hoeft allemaal niet zo perfect dit jaar en de coupes met veel volume zijn terug! Ben jij van jezelf niet gezegend met een volle bos haar? Laat je coupe dan in lagen knippen om extra volume te creëren.

Hoe ga je nou voor die perfecte nonchalante look? De föhn wordt jouw beste vriend dit jaar! Spray de volume spritz infusion in jouw coupe, föhn het naar wens in model terwijl je met je handen door je haar gaat en geniet de hele dag van een goed verzorgde coupe.Om die nonchalante look helemaal af te maken stijl je je lok mooi naar achteren met de altergeo wax raw clay voor extra volume of draag je de lok lekker nonchalant in het gezicht, het mag allemaal!

En vergeet je scheiding niet, de scheiding mag namelijk lekker losjes opzij gedragen worden. Ook zorgt dit weer voor een extra nonchalant effect.

Dit zijn de haartrends van 2021 voor de man

Dit zijn de haartrends voor de zomer 2021!

Zelf beachwaves maken in je haar

Instagram

@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek
@knip.hipbijaniek